Om Imagetag –
Vi faciliterer.
Du vækster.

Bag Imagetag står vi to iværksættere med en solid marketingerfaring fra forskellige brancher. Vores speciale er at lave miljøbilleder – med lidt ekstra. For vi ved, at billeder på sociale medier er ingenting uden velskrevet tekst og strategiske muligheder for rækkevidde. Det har vi samlet i Imagetag.

Vi kalder konceptet for brand alliance marketing. For det er lige præcis målet: At skabe effektiv markedsføring ved at indgå i alliancer med andre stærke brands. Konceptet er forholdsvist nyt i Danmark, men vi tror på det. For vi kan se, at det virker.

Skab resultater i dag
Imagetag – Vi faciliterer. Nikolaj Madsen
Imagetag – Vi faciliterer. Maja Storm
Vi kan give dig muligheden for at være den første til at modtage info om de nyeste brands. Alt du skal gøre er at følge os og så sender vi skarpt indhold din vej.
Vi kan give dig muligheden for at være den første til at modtage info om de nyeste brands. Alt du skal gøre er at følge os og så sender vi skarpt indhold din vej.

Dit brand er dine produkter, og dine produkter er dit brand

Når dit brand ER dine produkter, har du enorm slagkraft online. For tænk: Hvad er Kähler uden Kähler-vasen, Royal Copenhagen uden Musselmalet Riflet og Arne Jacobsen uden Y-stolen? 

Brand og produkt går hånd i hånd. Så hvorfor ikke sikre, at det bedste i dit brand bliver fremhævet på den mest professionelle måde? Nemlig på lækre miljøbilleder.

Du får miljøbilleder, der kan mere end at være pæne

Vi ved, at miljøbilleder sælger bedre end packshots, for det vidner om professionalisme, eksklusivitet – og ikke mindst påvirker det kundens købetrang. Derfor er miljøbilleder et must. Men vi vil gerne tilbyde dig noget endnu bedre. 

Vores ambition er at vise dit brand fra den bedste side, når du bruger miljøbilleder på de sociale medier. Hele ideen om Imagetag kom netop fra spørgsmålet: Hvor ikke øge brand awareness ved at bruge flere brands på samme billede, som hvert brand alligevel betaler for at få taget?

Skab resultater i dag

Fotos. Salgstekst. Rækkevidde. Alt sammen i én pakke

Derfor tilbyder vi dig at samle det bedste fra flere verdener i én pakkeløsning med miljøfotos, salgstekst og rækkevidde inkluderet.

Vi har gjort opgaven så effektiv som muligt ved at gøre processen digital. Alt, du skal gøre, er at tilgå vores lookbook, vælge hvilket produkt du vil fremvise, og voila – så sørger vi og vores specialister for resten. For vi ved godt, at vi ikke kan være de bedste til alt. Derfor har vi et hold af specialister indenfor foto, styling og tekstforfatning bag os, der hjælper med hver sine spidskompetencer. Dét alene giver os grund til at stole på, at vi kan tilbyde 100% tilfredshedsgaranti.

Vi lader resultaterne tale for os

Ikke så meget sniksnak. Vi vil faktisk hellere vise dig vores resultater i stedet for at prakke dig vores ydelse på. For vi er ret sikre på, at de kan overbevise dig. 

Med vores miljøbilledepakke tredobler du eksponeringen på SoMe. Og vi arbejder kontinuerligt på at gøre resultaterne endnu bedre. Det betyder, at du når ud til langt flere potentielle og relevante kunder med mindre arbejde. Effektivt? Helt sikkert. Besværligt? Nej, ikke for dig. For vi har samlet et hold af specialister, der hjælper med at skaffe resultaterne.

Hvorfor miljøbilleder
Modtag vores nyhedsbrev og få

10% rabat på dine næste salgskabende miljøbilleder

* Læs mere i vores persondatapolitik.

Modtag vores nyhedsbrev og få

10% rabat på dine næste salgskabende miljøbilleder

* Læs mere i vores persondatapolitik.